1. cień
@Taara Emotki z forum mówisz? Kocham!

Strony : 1 ... 564 565 566 567 568 ... 1327
1. cień
@Taara Emotki z forum mówisz? Kocham!

2 Cień
Jeśli zobaczycie kiedyś jak używam emotki
lub
, to znaczy że bardzo nie lubię osoby z którą piszę XD
Ostatnio zmieniony przez Taara (14-05-2021 o 17h06)

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (14-05-2021 o 18h54)
1. Obsydian.
Ale że nie ma zwykłej emotki serduszka, no co to ma być.

- wiewiórki w czołgu

1CIEŃ
@Vandea wooow to piedna jesteś, ale nie daj się. Wyobraź sobie wszystkie korzyści, gdy już skończysz naukę. A ja wspieram cię myślą.
Emotki... Fajna bajka... Ja jako starego typu człek xD wolę staremotki, a czasem wręcz opisy w nawiasach <pokazuje palcem przykład>
@Rhianwena ja dziś odpoczywam po dwóch dniach pracy, ładuje baterie słoneczne, byłam na spacerze z siostrą, teraz będę czytać, bo jutro znowu 12h w pracy - _-
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (14-05-2021 o 17h12)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.2 Cień
O 20 mam spotkanie z grupą z programowania, więc w sumie powinnam robić research do projektu bo mianowałam się liderem a nic nie umiem XD
Łap Vandea (づ ̄ ³ ̄)づ ~ ❤ ♡
Ostatnio zmieniony przez Taara (14-05-2021 o 17h11)
3. cień

Ostatnio zmieniony przez Elodie (14-05-2021 o 17h15)

1. Obsydian.
@Serafiel, będę robiła wlewki doodbytnicze wrednym ludziom także lepiej być miłym.
@Taara, awww, dziękuję ❤, mam cały czas otwarte google "serduszko do skopiowania" i akurat jak zamknę to potrzebuję
@Rhianwena, ja pewnie będę ogarniać gierki 
Ostatnio zmieniony przez Vandea (14-05-2021 o 17h14)

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Mijane (14-05-2021 o 17h15)
1. Obsydian
Eloszki, rozpadało się na dobre ale spoczko.
Ale bez cudownie pachnie i wygląda aż walnęłam sesje mojemu doggo z kwiatami
2. Obsydian.
@Mijane, wcześniej była "zdechnij" jeszcze bardziej.
Teraz to nawet ujdzie.
Jeszcze gdzieś się przewinęło "Valnęła" 

- wiewiórki w czołgu

1 Cień
@Mijane dzięki no jakoś to będzie XDD
Jeszcze dzisiaj bym nową rangę chciała wbić B) Niewiele brakuje
Ostatnio zmieniony przez Taara (14-05-2021 o 17h18)
1. Obsydian
To ja mówiłam na ciebie Valnęła xD przepraszam xD
1CIEŃ
@MYST zgadzam się bzy pachną cudnie, niestety jabłonie i wiśnie wczesne przekwiataja... Ehh za szybko, tak samo magnolwie, to ta pogoda wyciągu kilku dni boom kwitnienia i przez to tak krótko się nacieszymy wiosną.
@Vandea uuuu zatem mam nadzieję chociaż intratna ta robota xD bo opis nie zachęca ^^
@Mijane nie przejmuj się nauczycielka angielskiego, trzeba wcześnie się nauczyć dystansu i nie wkurzania, bo całe życie spotykamy takich ludzi co nas gdzieś tam wkurza...
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (14-05-2021 o 17h21)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.2 Cień
Tbh Valnęła jest bezbłędne, co Wy na petycję o ustanowienie tego oficjalnym przezwiskiem Vandei <3
Ostatnio zmieniony przez Taara (14-05-2021 o 17h20)

Ostatnio zmieniony przez Mijane (14-05-2021 o 17h24)
1. Obsydian
@Serafiel o tak! Moje top zapachy wiosny to wiśnia, bez i konwalia. Bez rozkwitł tak szybko, obawiam się że zaraz i jego nie będzie. Nawet dobrze nie nacieszyłam się wiśnią. Teraz nie mogę przegapić kwitnienia konwalia bo się załamie
Zawsze wiedziałam że mam talent do przezwisk i nicków
Ostatnio zmieniony przez Mystification (14-05-2021 o 17h22)
2 Cień
Siemka @Lano, dobra decyzja B)
Ostatnio zmieniony przez Taara (14-05-2021 o 17h27)
3CIEŃ
@Myst nooo trzeba się nacieszyć każda chwila, bo lato szybko minie i bach cznowu zima xD ja mam w planach korzystanie każdego wolnego dnia o ile nie będzie tak strikte lać 
@Mijane ooo wiesz zawsze jak się niezgadzasz ocena możesz zgłosić to wykonawcy, który powinien z wami omówić projekt i ocenę jaką dostaliście. Jeśli okaże się niewłaściwa ma prawo ja zmienić. No i nie ma co się stresować, choć to pewnie zawód był, ważne by samemu być zadowolonym z wykonanej pracy, bo niestety w życiu na każdym etapie Zadko ktoś doceni twój wysiłek, są to bardzo cenne chwilę :>
479
Ok wygrana wpisana wracam do czytania do potem dziewczyny/chłopcy ^.~
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (14-05-2021 o 17h31)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
Ja bym z chęcią korzystała gdyby nie ta dzika ilość kleszczy. Fuj
Ostatnio zmieniony przez Mystification (14-05-2021 o 17h29)

2 Cień
Wbijam tego kurczaka szybko i idę grać w lola xD Projekt poczeka
3. Cień
Taara wysłałaś mi raz taką emotkę
Jak bardzo mnie nie lubisz?! TvT
Mijane dziękuję ślicznie za buteleczki!
Laloline witamy u cieniasów ┌( ಠ‿ಠ )┘
480
Ostatnio zmieniony przez Fillia (14-05-2021 o 17h34)
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (14-05-2021 o 17h37)