No i w sumie dobrze się stało, ciężko mi teraz wyobrazić sobie Ciebie w Cieniu XD
Ciekawe jak prezentowałaby się Czarna Owca Obsydianu.

Strony : 1 ... 568 569 570 571 572 ... 1327

2 Cień
Ja bardzo łatwo umiem sobie wyobrazić moją kochaną Faren w cieniu, nasze drzwi nadal są otwarte (´。• ω •。`) ♡

2. Absynt
Lacrima też sobie nie wyobrażam już siebie w Cieniu. Obsydian tak, bo jakby nie patrzeć aktywnie prowadziłam konto przed pożarem, ale tam Czarnej Owcy nie robiłam. Tam poszła inna ocka. xD
Ogólnie bio Faren jest takie, że Faren rozwiązując ten cudowny test straży oszukała system i wyszło jej po równo na każdą straż i chłopaki losowali słomki, więc przypadkowo trafiła do Absyntu. xD Jest bardzo silna, że nadawałaby się do Obsydianu bez problemu, zwinna i dyskretna, że Cień też byłby idealny dla niej. No i ma zamiłowania do Alchemii i magii więc Absynt tutaj "fartownie" wygrał. ¯\_(ツ)_/¯
Kurczę, muszę znowu sobie to bio wrzucić w profil. >3>"
Mooky spokojnie nikt mnie nie ukradnie~ ^^ Nie chce mi się robić później nowej sygny >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-05-2021 o 20h16)

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (14-05-2021 o 20h23)
1. Obsydian.
Ja sobie kradnę tytuł czarnej owcy Obsydianu, bo najczęściej biegam w różowych kieckach. 

- wiewiórki w czołgu

1 Cień
Faren, dokonałam tego
dla faren
1. Obsydian.
@Mooky, różowa owca ♥ słodko

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
to szukamy jeszcze czarnej owcy Cienia i Lśniącej. Będziemy mieli komplet. <3
Rhia na dniach uzupełnie, bo dostałam mega super ładny redraw jej portretu i będę chora jak go w końcu tam nie wrzucę. XD
Tylko nie teraz, bo na telefonie z wanny to trochę ciężko. ^^"
Też tej ocki nie planowałam. Po prostu się sama zrobiła, jak większość moich dzieci. XD Imię to ostatnia rzecz nad którą chyba kminiłam najdłużej. Nie mam głowy do imion. >.>" Dlatego większość z nich ma imię po moich alterach.^^"
Taara o kurczę pieczone. O.o rzeczywiście krokodyl jak malowany xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-05-2021 o 20h31)

1 Cień
Mogę być owcą bo nie umiem się ubrać na fioletowo, ale Faren no krokodyla mam dla Ciebie no

Ostatnio zmieniony przez Mooky (14-05-2021 o 20h31)

2. Absynt
Dobra później wrócę. Woda mi stygnie xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-05-2021 o 20h37)

Szaleństwo
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-05-2021 o 20h50)

Ostatnio zmieniony przez Lacrima (14-05-2021 o 20h53)

1. Absynt
Jak tam wasze plany na wieczór?

1. Obsydian
Witam witam :>
przyszłam sobie ponarzekać na życie :<
jutro mam wolne więc rozbijam tu namiot i zostaje :>

1 Cień
Jestem na spotkaniu projektu, na kamerce a piszę tu ups
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (14-05-2021 o 21h06)

1.Absynt
Jem sushi całkiem niezłe jak na te z hipermakretu
te z biedronki są nie dobre a potem granie.

1.absynt
Może nie bierz takiego z surową rybą tylko pieczoną, albo trafiałaś na kiepskie restauracje z sushi 

Ostatnio zmieniony przez Igris (14-05-2021 o 21h17)

1.Absynt
Moja mama przekonała się do tego z pieczoną rybą :3 i rzeczy w tempurze też są dobre.