1. Obsydian
Aj spóźniłam się a wygraną by była
@Vandea o, to szkoda.
@Mystification witamy 
@Fillia to może opadające krwistoczerwone pióra jako atmosfera?

Strony : 1 ... 581 582 583 584 585 ... 1327
1. Obsydian
Aj spóźniłam się a wygraną by była
@Vandea o, to szkoda.
@Mystification witamy 
@Fillia to może opadające krwistoczerwone pióra jako atmosfera?

1 Cień
Offtop, jestem w sumie podekscytowana na mieszkanie sama, robię sobie teraz listy na notion jakie jedzonko będę musiała zawsze mieć w domu i co mogę z niego zrobić (bo jestem słabym kucharzem xD)
Tylko że jeszcze nie powiedziałam współlokatorce że będę się wyprowadzać i trochę nie wiem jak to zrobić xDDD
a co do polowania na Tymona to ja bym wołał jednak nie XDDDDDDd
Ostatnio zmieniony przez Taara (15-05-2021 o 14h46)
1. Obsydian
Czy Tymon nie był smokiem @Faren?
Jeśli tak, to macie kategoryczny zakaz polowania na Tymona. Toż to przyszły przywódca Absydianu!

2. Obsydian.
Trochę się boję tego egzaminu
Nic nie robiliśmy na ćwiczeniach, a teraz chcą żebyśmy umieli praktycznie wykonywać badania. 

- wiewiórki w czołgu

1.Absynt
Chyba będę chora wiecie... To jeden z minusów pracy w przedszkolu. Dzieci smarkają - ty też >_<
Faren broń smoka oni na polowanie chcą iść! :o
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-05-2021 o 15h14)
1. Obsydian
@Meliah, mam nadzieję, że jednak się nie rozchorujesz, trzymaj się tam cieplutko ❤ Zrób sobie dobrą herbatkę z miodem i cytryną i zagrzeb pod kocykiem.

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
@Meluah życzę żeby jednak na przeziębieniu się nie skończyło 
@Vandea to jest właśnie absurd studiowania (szczególnie online) trzymam kciuki, żeby się jakoś udało

3. Obsydian

Ostatnio zmieniony przez Mystification (15-05-2021 o 15h32)
1. Absynt
Ja też ma nadzieję, że jednak nie będę chora bo mam tyle do roboty, pisanie licencjatu i prawo jazdy i praca..
Teraz właśnie siedzę na studiach a potem wskakuję do łóżka bo będzie lipa jak mi nie przejdzie >_<
1.obsydian
@Meliah będziemy trzymać kciuki 
@Mystification wejście z klasą!
Oby więcej takich!
Edit: Ale, ale, chwila @Mystification Twoja stylka to arcydzieło! To co zrobiłaś ze spodniami to po prostu szczyt umiejętności! Ta czerwień przechodząca tak płynnie w czerń!
I to jak realistycznie dół postaci zmienia się w cień i wręcz rozpływa w powietrzu! Gdyby nie czerwone czubki butów to wrażenie że gardziła materializuje się z cienia było by jeszcze większe.
Jesteś chyba pierwszą osobą (którą widziałam) u której efekt materializowania się z cienia wyszedł tak (niemalże-te czerwone czubku) idealnie!
Naprawdę stylka zostawia silne wrażenie, koniecznie ją gdzieś zapisz!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-05-2021 o 15h41)

2. Obsydian.
@Myrida, sęk w tym, że te zajęcia były stacjonarnie, a i tak równie dobrze mogły by być zdalnie... Każdy zrobił badanie jeden raz i mamy teraz umieć na egzamin praktyczny, który będzie na koniec maja, a ćwiczenia były w marcu...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-05-2021 o 15h42)

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Wow jeszcze jedna wygrana i Obsydiany dobiją do 200! Tak trzymać dziewczyny, zobaczycie że jeszcze wam się uda cieniasy dogonić! ^u^
1. Obsydian
@Meliah z jednej strony nam kibicujesz,a z drugiej blokujesz
XD
@Vandea czyli absurd studiów przykład nr 109764.

2. Obsydian.
@Myrida, nie mogliśmy normalnie ćwiczyć, bo COVID, ale egzamin możemy zdawać na tych samych warunkach...
Żeby było śmieszniej moja koleżanka na innej uczelni jeszcze przed COVIDEM z tego samego przedmiotu miała tylko test...

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Czy ja dobrze widzę polowanie na Tymona?! Czy ja mam zaraz odprawić polowanie na Cień?! Nawet spodni nie można sobie kupić >.<"

1. Cień
TYLKO ŻARTOWAŁAM Z TYMONEM! TvT
Myrida właśnie tak nie pasują, a do skrzydeł to w ogóle nie pasuje.
Taara ja bym walnęła prosto z mostu ┌( ಠ‿ಠ )┘
1. Absynt
Tak sobie teraz patrzę.. urodziny Miiko to nie była jednopostowa ranga? xD
1. Obsydian.
@Meliah, była, ale już nie jest.
Coś się zbugowało.

- wiewiórki w czołgu

1 Cień
Miiko to jedyna słuszna ranga. I naszym zadaniem jest do niej uniżenie dążyć. XD
Posprzątałam parapet po raz pierwszy od.... Dawna i nawet przesadziłam roślinki!!
Ostatnio zmieniony przez Taara (15-05-2021 o 16h26)
2. Cień
Meliah wkrótce będziemy hordą Urodzinami Miiko xD
1. Absynt
Meliah urodziny Miiko to teraz ranga ekskluzywna
Fillia ja cię obserwuje (⌐■_■)

1 Cień
Ktoś chce słonecznik?
1. Absynt
z moim tempem nabijania postów to za milion lat będę świętować urodziny Miiko xD
Słonecznik... jadłabym ale nie mogę bo noszę aparat i źle mi się dłubie >_<
Ostatnio zmieniony przez Meliah (15-05-2021 o 16h29)
1. Cień
Faren ty to mi rób czapeczkę z uszkami, a nie mnie obserwujesz ┌( ಠ‿ಠ )┘
Taara a solone?
1. Absynt
Ale powiem wam, że zmęczyły mnie te zakupy >.>" Przymierzanie spodni zawsze było dla mnie męczące -,-"
Fillia za to polowanie na Tymonka to nie wiem czy mi się chce ( ͡° ʖ̯ ͡°)