1. Lśniąca
Jedyne pocieszenie w tym, że mam jeszcze jakieś potki.
Powiem wam szczerze, że chciałabym już ten event. Tak z czystej ciekawości.

Strony : 1 ... 663 664 665 666 667 ... 1327
1. Lśniąca
Jedyne pocieszenie w tym, że mam jeszcze jakieś potki.
Powiem wam szczerze, że chciałabym już ten event. Tak z czystej ciekawości.

1. Obsydian
Ja mam wszystkie potki jakie dostaliśmy po ponownej rejestracji. Ale nie wiem czy będę ich używać.
Też mnie ciekawi event, chociaż nie mam oczekiwań.
Jedyne co bym chciała to zobaczyć tego małego purrekos. On był taki słodki!

1. Cień
Dzień dobry. Czekacie na ten koszmarek, który ma się pojawić za niecałe dwie godzinki? xD
Nie liczę na to, że pozytywnie zaskoczą. Może jedynie, jeśli stroje z eventów z Wielkanocy będą na mapce. XD
1. Absynt
Nawet czekam, choć nie spodziewam się za wiele. Zachowałam prawie wszystkie potiony z energią więc mogę poszaleć 

Ostatnio zmieniony przez Lea (19-05-2021 o 09h26)

1. Obsydian
Ja byłam zawsze anty Wielkanoc, nie było ciekawych ubrań ale teraz w sumie to mam taką biedę w szafie, że może się przekonam. Po zapowiedzi mam mega obawy :p
2. Obsydian.
Dzień dobry.
Jest @Tryphena?

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
W ogóle najbliższe dwa/trzy miesiące będą obfite w eventy. Zaraz po wielkanocy ma wlecieć chyba event muzyczny, nie? A potem Wakacyjny.
1 Obsydian
I się nie udało :'(
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 09h29)

1. Obsydian.
Ja mam tylko nadzieję, że event będzie grywalny, bo na stroje już nie liczę.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-05-2021 o 09h31)

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
Też liczę, że będzie przyjemny i łatwy w przechodzeniu, bo jak będzie coś co wymaga by tu być 24/7 to naprawdę będzie kpina
@Seitylli Ty idź z powrotem spaść XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 09h33)

1. Cień
A tak w ogóle, to jestem głodna. A jeszcze nie chce mi się z łóżka ruszać. xD

1CIEŃ
Hej Konoe, jak życie? :> noo ja mojego chowanca wysyłam dla zdrowia, żeby mi nie zmarnial hyhy i omal bym go nie wysłała... Oby przynosił uczciwie łupy tylko, bo będę płakać hyhy też ciekawi mnie event, choć przyznam po tak długim urlopie jaki nam zrobili od gry... Nie ma we mnie już żadnej do niej pasji... Więc... Erm cóż hyh zobaczymy.
Myrida też fajnie cię czytać xD widzę w napięciu czekasz na avent jak ja... Że zapomnialam w zasadzie o nim hahHahah
każda rozrywka mile widziana nie?
Myst :>raz na 2 tyg brutal z ciebie... Ale mam tak samo, a raczej miałam przed wielkim pożarem... Teraz muszę odnowić jego przywiązanie karmie go raz na 2 dni xD
Vandea hejo optymizm z ciebie wręcz tryska.. Ale fakt ważne by był grywalny, ja na stroje nie mam nawet ochoty, mam teraz idealna garderobę... Szkoda mi ją psóć
Lea a wiesz ze tez się nad muzycznym zastanawiałam... A to nie był po prostu letni? Mnie się to wszystko miesza xD
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
A co ja się będę rozczulać xd nie mam targu więc nie będę go wysyłać na poszukiwania a przywiązanie mam z nim na 62%. Starczy mu xd
2. Obsydian.
@Serafiel, ja przy pierwszej zapowiedzi miałam jeszcze nadzieję, bo czasem tak jest, że na zapowiedzi dadzą nieokreślony zlepek rzeczy, a potem stroje okazują się nienajgorsze (np. event letni z mantą), ale potem dali drugą zapowiedź i przestałam się łudzić...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-05-2021 o 09h42)

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Lea (19-05-2021 o 09h44)

1 obsydian
@Lea miałaś iść spać :'(
@Serafiel ja to tak czekam, że już myślę w jakich słowach narzekać XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 09h47)

1.Absynt
Sory Myrida nie macie wygranej skarbie 
// nie musisz ja tutaj jestem :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (19-05-2021 o 09h46)

Ostatnio zmieniony przez Lea (19-05-2021 o 09h47)

1. Obsydian.
@Lea, kurczę... Faktycznie była tylko jedna, to może ten drugi koszmarny strój mi się przyśnił. 

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
Miał być blok ale Valnęła była szybsza
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-05-2021 o 09h47)
3. Obsydian
Zapowiedź była jedną ale był link z przeciekiem na którym była fryzura i uszy

Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 09h50)