2. Absynt
No, widzę, że i Absynt w końcu wyszedł z nory, mogę się w końcu dołączyć :3
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (19-05-2021 o 15h15)

Strony : 1 ... 674 675 676 677 678 ... 1327
2. Absynt
No, widzę, że i Absynt w końcu wyszedł z nory, mogę się w końcu dołączyć :3
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (19-05-2021 o 15h15)

1. Obsydian.
Ile lat mieliście jak się dowiedzieliście, że "Cambio dolor" to nie znaczy "Zbuntowany anioł"?

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
@Faren, I wtedy wchodzi Kuna, cała na zielono..!
@Natsuki, Dokładnie, teraz to można się bawić - u -
@Vandea, ¿Qué? owo
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-05-2021 o 15h19)
1. Obsydian
EJ LASKI HAHAHA XD
Wysłałam im 2h temu drugi raz zawiadomienie o zwrocie z nowego biletu i dostałam przed chwilą zwrot xD
Polecam pisać przez zakładkę pomoc
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-05-2021 o 15h18)
1. Absynt
O, to super, że ci się udało :>
Ja na szczęście zwrot z Onebip uzyskałam jakiś tydzień temu, bynajmniej nie dzięki ingerencji pszczółek :<
Aż jestem w szoku, że tak szybko ci odpisali O_O

1. Obsydian.
@Qoona, takie rzeczy... 

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
Van, ja wiedziałam w sumie od początku, a przy okazji odpaliłaś u mnie nutkę nostalgii.. znajdę gdzieś Zbuntowanego Anioła do obejrzenia? XD

1. Obsydian.
@Kalipso, nie mam pojęcia, ale też bym obejrzała. :<

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Myst to się nazywa fart xDDD
Vandea nie specjalnie się tym interesowałam, żeby to wiedzieć ale w sumie nie brzmi jak "zbuntowany anioł" xD

1. Obsydian.
@Faren, ja to odkryłam parę lat temu, ale teraz mi się przypomniało o tej piosence. 

- wiewiórki w czołgu

2. Obsydian
Ma tak mały zwrot że siedzę z notatniczkiem i zapisuje które itemy są warte uwagi ile kosztują żeby dobrze wydać hajs XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-05-2021 o 15h44)
1. Cień
Nienawidzę swojego miasta. Zawsze są korki. :l
1. Obsydian.
Jak ja dostałam zwrot 20 tys. AM, to mi nawet nie starczyło na odkupienie rzeczy, które wcześniej kupiłam za doładowanie, cri.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-05-2021 o 15h47)

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
Arai napisz do nich przez formularz z płatnością z karty, też przejdzie.

1cień
Vandea... niech pomyśle 34? bo własnie sobie to przetłumaczyłam, jakos nigdy mnie to nie zastanowiło hyhyhy
Ale fakt tez bym se obejrzała...to jest jedna z nielicznych mydlanych oper argentyńsko/chilijsko/brazylijska czy insza jaką trawiłam...aktualne sie nie nadaja do niczego, a juz nie do oglądania...gorzej znosze tylko tureckie, których aktualnie pełno w tv...pewnie temu tv nie ogladam wahahaha
Po raz kolejny ciesze sie, z mojego rozsadku nie robienia jakich kolwiek zakupów growych...
dobre gry to darmowe gry xD
swoją droga tak zmienie temat, bo siedze i słucham sobie system of down... ostatnio tak mało czasu mam na słuchanie muzyki. Spytam was..wolicie na słuchawkach prywatnie, czy głosniki i dzielenie sie z sąsiadami.
ad.pisanie na klawiaturze ejst miliard razy lepsze niz na tym przekletym tablecie...ot taka dygresja xD
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (19-05-2021 o 17h13)
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian.
@Serafiel, człowiek się całe życie uczy.
Tureckie to mają jedną fabułę - on ją porywa i liczy, że ona się zakocha.
Ale Wspaniałe Stulecie bardzo lubię.

- wiewiórki w czołgu

1. Serafiel
Słuchał na głośnikach, nie wstydzę się w domu tego czego słucham. Ba! Nawet drę mordę do tego xD
Tylko jak wychodzę to słuchaweczki muszą być, bo bez nich jak bez ręki >.>"

1cień
Vandea a no...^^ tez wspaniałe stulecie lubim, ale to inna kategoria seriali dla mnie :>czesto historyczne sa lepsze od nowoczesnych...
Faren ja w słuchawkach czuje sie tak prywatnie, muzyka jest mi blizsza i bardziej sie angazuje emocjonalnie 
ale zdarza sie, ze słucham na głosnikach. ale nie karze nikogo..zazwyczaj moim śpiewem, chyba, że na prawde zasłużą xD
-> aktualna misja: Szpiegowanie Straży Cienia ... jak się okazuje ale ciiii, to tajemnica.1. Obsydian
@Arai pisz do nich przez zakładkę pomoc. W 2h miałam zwrot a też czekałam ponad miesiąc.
Chociaż zwrot był śmieszny, oddali mi dokładnie 20% doładowania złotych monet. Śmiech na sali.

1. Obsydian.
@Serafiel, w ogóle jak zobaczyłam fanarty Phobs to nabrałam przekonania, że Sauron to Sułtanka.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-05-2021 o 17h42)

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
Jaki tu dziś jest spokój, czy coś się stało? Czy wszyscy są zawiedzeni że nie ma eventu i sobie poszli? XD
Faren, no słyszymy właśnie jak się drzesz, masakra, kochanie, jesteś na tyle duża że czas Ci to powiedzieć, nie umiesz śpiewać i nie będziesz gwiazdą estrady. Pogódź się z tym i daj żyć mi i ojcu.

1. Obsydian.
Ja się uczę, ale tu zaglądam. 

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
To dobrze w sumie że tu zastój, jak ja się uczę albo coś robię i forum hula to później się okazuje że projekt na 2 h robię 6 XD