1. Obsydian.
Udało mi się dostać stetoskop do ćwiczeń - mojemu tacie słychać serducho w puktach osłuchowych dla płuc... 

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 678 679 680 681 682 ... 1327
1. Obsydian.
Udało mi się dostać stetoskop do ćwiczeń - mojemu tacie słychać serducho w puktach osłuchowych dla płuc... 

- wiewiórki w czołgu

2. Cień
Szukam (najlepiej fanki Ezarela) osoby, która na priv oceniłaby mój pomysł na Eldkowego Shota, bo jest ostro szalony i jeśli, źle go napiszę to będzie bardziej pozbawiony logigi niż działania Beemoova
Ostatnio zmieniony przez Floy (19-05-2021 o 21h55)
1. Obsydian
@Floy ja niestety nie pomogę, ale może daj ogłoszenie w oficjalnym fanklubie ezarela?

2. Obsydian.
@Floy, nie da się zrobić mniej logiki niż u Bimufa.
Ale nie pomogem, bo sama jestem grafomanem jeśli chodzi o opowiadania, a tym bardziej nie jestem fanką Eza. 
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-05-2021 o 22h09)

- wiewiórki w czołgu

3. Obsydian
Oczywiście jak Myst wraca na forum to tylko z wygraną
233
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-05-2021 o 22h56)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (19-05-2021 o 22h11)
1. Obsydian
@Myst, bo wchodzisz z klasą albo w ogóle
:p
EDIT: to się podziel
. Chętnie bym pomogła, ale sama zjadłam dopiero kolację i więcej choć chce nie dam rady 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 22h15)

2. Obsydian
Weź xD
Zjadłam ta piccke i poprawiłam serniczkiem z galaretką i zaraz pękne mówiąc delikatnie :x
Siewie Myrida ( ✧≖ ͜ʖ≖)
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-05-2021 o 22h14)
1. Obsydian
Czyli obie miałyśmy srogi cheat day (╯ ͠° ͟ʖ ͡°)╯┻━┻
1. Cień
A ja miałam taką ochotę na jabłecznik. A jak go zrobiłam, to leży nieruszony, bo mi się nie chce go jeść. xD
1. Obsydian
Oj nie nie nie ja już mam tyłek jak szafa i łamie krzesła ;-;
2. Obsydian
@Seitylli bo najlepsze są robione przez kogoś 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-05-2021 o 22h21)

1. cień
Dobry wieczór wszystkim, dzisiaj znowu jestem padnięta, nie wiem jak wytrzymam do końca tygodnia xD Przed chwilą miałam wideorozmowę z chłopakiem, a teraz chyba lecę się ogarniać do spania, w przeciwnym wypadku mój żywot zaraz może się zakończyć

1. Obsydian
Możesz mi opowiedzieć. Ja złamałam żebro od łóżka jak usiadłam i mi się materac zapada xD

Ostatnio zmieniony przez Arai (19-05-2021 o 22h26)
2. Cień
@Myrida - no, chyba masz rację. xD
@Tryph - pewka, łapej to ciasto.
I w ogóle, dowiedziałam się dzisiaj, że mój chłopak wyjeżdża z kolegą w poniedziałek do Niemiec. Super. Będę siedzieć w domku sama.
No. Nie tak sama, bo niby mam piecha. But still. Wolałabym żeby siedział ze mną, ale no. Pieniążki idzie tam ładnie zarobić.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (19-05-2021 o 22h28)
1. Obsydian
@Seitylli szkoda, ale masz piech, a to najważniejsze 
(miało być z przymróżeniem oka)

1 Cień
Chciałam przyjść na chwilę wbić punkcik, ale mnie zablokowano, więc tylko powiem, że mam 200 słów na docelowe 2000-3000 i zaczynam panikować, mimo że mam jeszcze tydzień ;__; To już 4ty esej z filozofii w moim życiu i wcale nie stają się łatwiejsze xDD
Ostatnio zmieniony przez Taara (19-05-2021 o 22h32)
1. Obsydian
@Taara nie panikuj, spróbuj lać wode.
Jakoś dasz radę !

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (20-05-2021 o 23h41)
1. Cień
@Taara - będę trzymać kciuki żeby Ci się udało skończyć na czas. ^^