1. Absynt
Taara czekam w takim razie. Na pewno zabierzesz się za to szybciej niż @Yoru, która wbiła na fakty obnażyła mnie z całej prywatności, miała się udzielać, napisać coś w księdze i... Siedzi cicho, bo jej weny brak xD

Strony : 1 ... 716 717 718 719 720 ... 1327
1. Absynt
Taara czekam w takim razie. Na pewno zabierzesz się za to szybciej niż @Yoru, która wbiła na fakty obnażyła mnie z całej prywatności, miała się udzielać, napisać coś w księdze i... Siedzi cicho, bo jej weny brak xD

1 Cień
No i pacz co zrobiłaś poczwaro, poleciałam od razu przeczytać te fakty XD
Strasznie się cieszę że masz taką przyjaciółkę, może kiedyś jednak da się przekonać i wbije do nas <3

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 00h45)
2. Absynt
Muszę jej nakopać i może się pojawi xD
Tryph małpy mnie podrzuciły nietoperzom xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-05-2021 o 00h44)

1 Cień
Ja właśnie otworzyłam pierwszą skrzynkę dziś i wypadł mi naszyjnik łapowy znowu X"D Nie wierzę, że naprawdę wszyscy mają takiego pecha że dostają te powtórki, na pewno to jest jakoś zaprogramowane żeby nam skrzynki pomarnować.

1 Cień
Ja tylko chcę piżamkę :((

1 Cień
Tryph, jakbym mogła, to dałabym Ci jeden z moich naszyjników - łapek XD W sumie to strasznie głupie że jak wypada drugi raz to samo, nie można sobie wybrać recoloru.
1. Absynt
Ej guys jest sprawa! Znajoma robi fejkową ankietę na zaliczenie, potrzebuje kilka nabić na niej z różnymi odpowiedziami. Pomożecie mi? Pilna sprawa na już
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-05-2021 o 00h59)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 01h00)
1 Cień
No daj no, czemu nie xD
Laski, już pierwsza, nikt nie patrzy, możemy się wymienić swoimi najskrytszymi sekretami (。•̀ᴗ-)✧
1. Absynt
Sekrety powiadasz? ;> To nie był Kubuś, ale ciiii

1 Cień
Okej, trzęsę się, chyba jednak szczepionka zadziałała xD
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 01h18)
1. Absynt
Dasz radę, przeżyjesz! xD

1 Cień
No wyboru raczej nie mam, ale doceniam xDD
Mam herbatkę B)
1. Absynt
Ez już tych ankiet jest sporo i starczy. xD
Taara w razie czego paracetamol lub apap.

1 Cień
No właśnie biorę prochy i zobaczymy.
Ej, a ja nie dostałam ankiet xD
1. Absynt
Aj Taara przepraszam xD Zanim zdążyłam przeczytać, że chcesz dostałam cynka, że już wystarczy xD Ale ci podeślę jak jesteś ciekawa xD

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 01h30)
1 Cień
15 minut temu bym powiedziała, żebyś wysłała, ale autentycznie dostałam gorączki chyba w jakieś 5 minut i teraz to już trudno mi się zarówno czyta jak i skleca zdania xD
A jutro zobaczę może co tam wysłałaś, wybacz xD
@Tryph jak mogłaś XDD
Ej nazywajcie mnie Tar albo Taruś, oki? Będzie mi miło :3 To dodatkowe a istnieje tylko dlatego, że Tara było zajęte XDD
1. Absynt
Nie znam statystyk tej ankiety. Nie jest moja. xD Sama z @Yoru zrobiłyśmy ich kilka xD
Taruś <3 Oki~ Też miałam gorączkę, przeleżałam ją, pykłam przeciwbólowy i jakoś zeszło. Trzymaj się!
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-05-2021 o 01h34)

1 Cień
No nie wierzę, zabrakło mi 8 czekoladek do skrzynki i muszę czekać kolejną wyprawę ;_;
Wow, musi być ze mną źle skoro zapomniałam o numerku i straży XDD
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 01h35)
1. Absynt
Tarcia ić w spanko!