1. Obsydian
@Lea chyba nie tylko pierwsze, bo zmieniałam potem chowańca i też był bez oczekiwania na wyklucie
Obecnie mam po 4 elementy każdego stroju. Irytuje mnie ten licznik wynoszący 4% i te bileciki ;_;

Strony : 1 ... 748 749 750 751 752 ... 1327
1. Obsydian
@Lea chyba nie tylko pierwsze, bo zmieniałam potem chowańca i też był bez oczekiwania na wyklucie
Obecnie mam po 4 elementy każdego stroju. Irytuje mnie ten licznik wynoszący 4% i te bileciki ;_;

1. Obsydian
Mi się podobają te okulary *u*, ale tylko turkusowe.

1. Obsydian
Trochę zmieniając temat:
Nie wydaje wam sie to dziwne, że jako chowańca możemy mieć teraz faery? To bardziej taki towarzysz. To tak jakbym miała kappe jako chowańca, albo Eza
change my mind.

1. Obsydian
Czyli jako Wsa będę mieć Lancelota, a moim chowańcem będzie kot niewolnik. Panie JEżU.

Absynt 1
Lea pytałaś, kiedy ja robiłem siostrze śniadanie - Spotify premium dla rodziny - 6 kont płacą za 30 zł miesięcznie. Nawet z drugą osobą - partnerem, partnerką czy rodzeństwem wychodzi taniej niż opcja studencka.
Myślę, że chowaniec purro to podobny case co skrzaty domowe w HP.
+ TEN CENTAUR Z ALCHEMII, to dla mnie poważny crush ;/
Ostatnio zmieniony przez falafel (22-05-2021 o 13h04)

1. Obsydian
Razja falafel, dobrze to rozgryzłeś. Pasuje jak ulał. W takim razie już mu szykuje skarpetkę :<
Ciekawe czy będzie go można sprzedać wtedy to już w ogóle handel niewolnikami po całości XD mam nadzieję, że będzie miał dobre staty

Ostatnio zmieniony przez Eve (22-05-2021 o 13h30)

1. Obsydian
@Lea mogłam pomylić coś z tym inkubatorem, może to faktycznie potem sprawiał że dorastali
@Nymfa ja się zgadzam @Lea ja bym traktowała kotka jak adoptowanego 
@falafel fakt centaur wygląda jak rasa faery a nie chowaniec.

1. Absynt
Doberek~ Właśnie wstałam, zjadłam obiad. Widzę że była dyskusja o jedzeniu. xD falafel wspominał o ramenowni w Warszawie i chyba wiem o którym mowa, jest na mojej liście "kiedyś tam pójdę". xD

Ostatnio zmieniony przez Igris (22-05-2021 o 13h41)

1. Absynt
Lea może dopisz jeszcze jakieś krótkie zdanie co lubisz? Albo o twoich marzeniach? Zawsze przechodzi. xD

Ostatnio zmieniony przez Igris (22-05-2021 o 13h43)

1. Obsydian
@Lea napisz może coś o swojej rodzinie/swoim idolu/swojej przyjaciółce/kim chcesz być w przyszłości/ jakie jest twoje marzenie?
Czemu za te bilety nie można kupić recolorów? Ygh.

2. Obsydian
@Lea do nabijania słów przydaje się: "really", "very", "as well as".
Tego typu rzeczy które nic nie wnoszą a nabijają słowa
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 13h46)

Ostatnio zmieniony przez Lea (22-05-2021 o 13h46)

1. Cień
FAREN. jaka piękna piżamka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie chce nic mówić.. ale jaka matka taka córka... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (22-05-2021 o 13h48)

1. Obsydian
@Igris, nie sądzę...