1. Obsydian
Ja nie wiem czy to jest jakiś zasada, że cień aktywny jest nocą?

Strony : 1 ... 769 770 771 772 773 ... 1327
1. Obsydian
Ja nie wiem czy to jest jakiś zasada, że cień aktywny jest nocą?

1 Cień
A czego się spodziewasz, jak chodzę spać o 4 xD Jeszcze jest super wcześnie no cmon, sobota jest
Co za elegancka wygrana <3

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 23h49)

3.Cień
@Myrida Nazwa zobowiązuje
Ostatnio zmieniony przez Floy (22-05-2021 o 23h49)
1. cień
Masakra, chce mi się strasznie spać, ale oglądam tę Eurowizję

1. Obsydian
Ech, nic nie dam rady z wami zrobić, padam na pyszczek. Idę spać, nie szalecie tu za bardzo

2. Obsydian
@Henrieta - Czemu mam wrażenie, ze ton twojej wypowiedzi jest niebyt hm... miły? Odbieram to raczej jako "masz, zadowolona?"
Ja wszystkie kolczyki, naszyjniki, bransoletki gubię. Dlatego przestałam nosić. Tatuaż mam jeden, w który wbiłam sobie kolce (kilka jest centralnie na żyle XD) wiec... sierota ze mnie :V
@Taara Możesz mi powiedzieć coś o septumach? Do jakiej wielkości się goją? Myślę nad zrobieniem, ale boje się, że mi przejdzie, a zwis zostanie XD
Btw. Wybacz jeśli cię urażę, ale zaskoczyło mnie "moja partnerka". Rzadko po prostu spotykam się z osobami, które jawnie mówią o swojej orientacji. Mi na przykład "dorobili" związek z przyjaciółką 
@Myrida Dobrze mamusiu! Dobranoc, kolorowych snów <3
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 23h52)
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 23h53)

1. Obsydian
Ja w tym roku nie oglądam. Przypomina mi to o Brzozowskim, a nie chcę o nim myśleć. Co za wstyd

@Henrieta - W takim razie wybacz 
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 23h55)

1. Obsydian
@Henrieta - Nie ma <3
Jeszcze 2 minuty i PIŻAMA!!
Jak nie dostanę, to chyba zejdę przed laptopem.

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (23-05-2021 o 00h00)
2 Cień
@Cata
Moja partnerka jest niebinarna, więc teoretycznie powinienem pisać na przemian, ale nie chcę wprowadzać jeszcze większego zamętu, skoro sam używam wszystkich zaimków XDD Nie widzę powodu do żadnego ukrywania się tho, wstyd to by mi było się przyznać do bycia hetero h3h3 (żartuję oczywiście nie dawajcie mi bana proszę)
Co do septuma, poprawnie wykonane przekłucie "wycina" kawałeczek skóry czy co tam jest, tkanki xD (aż tak się nie znam XD) więc wszystko zostaje w miejscu, nic się nie rozszerza. Jak wyjmiesz to kompletnie nie będzie śladu, ja raczej nie planuję mieć septuma na całe życie.
Nostril też mam i tak jak pisze @Sea, to jest najgrzeczniejszy z moich kolczyków, polecanko.
A o co chodzi z wbijaniem kolców? XDD
Ostatnio zmieniony przez Taara (23-05-2021 o 00h06)

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (23-05-2021 o 00h06)

1 Cień
Wgl to zrobiłam minigierki dosłownie kilka minut przed północą, stonks
Ostatnio zmieniony przez Deergod (23-05-2021 o 00h06)

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (23-05-2021 o 00h07)

1 Cień
Ej w sumie @Cata, czemu masz takiego podstawowego chowka? xD
Ostatnio zmieniony przez Taara (23-05-2021 o 00h08)

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (23-05-2021 o 00h10)
1. Obsydian
@Taara O typiarzu, teraz to pogorszyłaś sytuację. Ludzie niebinarni mnie wyzywają, bo zwracam się do nich po imieniu (które mają na Fb) czy po wyglądzie (w sensie jak widzę kobietę, to mówię z automatu z końcówkami żeńskimi) i w sumie, ciekawi mnie jaki masz pogląd na takie tematy. Mozesz tutaj, możesz na priv.
Pracowałam przy wyrywaniu podkładek pod grusze i atypkę. Antypka (czyli drzewko które się szczepi i masz z tego różne wiśnie czy czereśnie czy śliwki) jest bez kolców. Grusza młoda ma kolce, a że to musi wyrosnąć tak do kolan i wtedy się to wyrywa, to człowiek się koli. Miałam na sobie 3 bluzy i bandaż, a i tak kolce przechodziły, bo długie to i twarde. No i mi zostało w tatuażu. Nikt mi nie chce wyjąć bo to by trzeba żyły otwierać bo może pójść dalej, i nikt mi nie chce poprawić tuszu wylanego, bo mogą wepchnąć głębiej XD

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (23-05-2021 o 00h12)

2 Cień
No nie wiem co Ci mam powiedzieć no, ludzie są różni, nie jestem za nich odpowiedzialny xD
;____; proszę nie pracuj tak już xD

Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (23-05-2021 o 00h13)
1.Cień
Cholibka, nie zdążyłam nakarmić chowańca i tracę potiony. Durne czekoladki!
Ostatnio zmieniony przez Floy (23-05-2021 o 00h13)