1. Cień
Piżamki mimo wszystko są mega urocze, więc jednak trochę bardziej do mnie przemawiają ^^ Ale Misty też wygląda cudnie, pewnie też będę chciała coś z nią zrobić po evencie
Ostatnio zmieniony przez Idriana (24-05-2021 o 22h28)
Strony : 1 ... 806 807 808 809 810 ... 1327
1. Cień
Piżamki mimo wszystko są mega urocze, więc jednak trochę bardziej do mnie przemawiają ^^ Ale Misty też wygląda cudnie, pewnie też będę chciała coś z nią zrobić po evencie
Ostatnio zmieniony przez Idriana (24-05-2021 o 22h28)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (24-05-2021 o 22h28)

1. Absynt
Coś mnie trzyma za paluszki, mocno tuli do poduszki, chcę już skończyć to wyzwanie i iść siedzieć w Azkabanie. xDD
3/5
w wątku jest, że wyzwania muszą dotyczyć Forum, nie ma słowa o tym, że nie mogą wychodzić poza wątek wyzwaniowy.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 22h32)

1. Cień
To kimono też nie jest takie łatwe do ogarnięcia moim zdaniem.
Z nim też mam problem jeśli chodzi o zrobienie stylki.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (24-05-2021 o 22h30)
2. absynt
A posty wyzwaniowe nie miały nie wychodzić poza wątek? XD jak to jest z tym regulaminem
//aa, widze że nic o tym nie ma w regulaminie. Ale przed pożarem chyba tak było xd
@tryph muszę przyznać ci rację, ile ja się męczyłam aby tę stylizację złożyć a i tak nie jestem do końca zadowolona ghh
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 22h32)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (24-05-2021 o 22h35)
Absynt 2
Jeśli mówicie o tym "kimonie" co mam na sobie, to jest to hanbok, żadne kimono :<<<<<
hanbok to nie rodzaj kimona :<<< to strój koreański, to coś całkowicie co innego :<<<<<<<
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 22h37)
1. Cień
@Tryph - mówię o tym kimonie Childrens Nightmare. :v
... Bo to chyba jest kimono, nie?
1. Absynt
Idę leżeć w swoim vanie, albo lepiej... na tapczanie!
4/5 xD ja nie wiem co mnie podkusiło, żeby wziąć udział w tych wyzwaniach
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 22h35)

1. absynt
@Sei nie wiem co to jest, to jest... coś, jakaś sukienkopodobna masa
jakoś tak jedyne zastosowanie co dla niej widze to w formie peleryny bo jest bardzo kobylasta
Ostatnio zmieniony przez FujiMen (24-05-2021 o 22h36)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (24-05-2021 o 22h37)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (24-05-2021 o 22h38)

2. cień
I CYK WBIJAM ŻEBY NIE BYŁO PUNKCIKA XD (cholipka czyli nie tylko ja wpadłam na ten pomysł xd) i ogólnie chce życzyć miłej nocki, ponieważ umieram ze zmęczenia xd ;___; u mnie w domu nie ma szansy się wyspać xd wszyscy mają jakieś adhd xd
DOOOBRANOC LASKI <3
Ostatnio zmieniony przez Amolinium (24-05-2021 o 22h38)
1. Obsydian
Ta peleryna z Nightmare mi się kojarzy z dementorami XD

2. Absynt
Teraz już mogę iść siedzieć w Azkabanie
5/5
rymowany wierszyk na zakończenie wyzwania

1. Cień
Ja jestem Tryph! <3c
Wendyy, czemu siedzisz w Azkabanie? Co się staneo?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (25-05-2021 o 00h28)

Absynt 1
MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ.
Wchodzę na przegląd insta, bo ostatnio mi się zdarza i tam jest TEN POST i jestem WOW, JAK ELLIOT SZCZĘŚLIWIE WYGLĄDA, po czym patrzę w komentarze i dawno nie widziałem, żeby tyle celebrytów komentowało cudze zdjęcie i było pod nim tye przemiłych reakcji!
2. Absynt
Użyłam zaklęcia niewybaczalnego ;__; i muszę swoje odsiedzieć znaczy to nie jest główny powód... główny powód to mój niski skill w rymowankach.

3. Absynciak
Wiecie wpadam dosłownie na chwilkę przed spaniem bo muszę was przeprosić za nie noszenie pidżamy >_<
Obiecuję że jeszcze ją założę ale chciałam sprawdzić czy z tą sukienką da się stworzyć cokolwiek i mi się spodobało ^U^
Ogólnie to jak wam minął poniedziałek? :D
No i wina wbiłam 
634 Pierwszy win od liczenia, opuszczamy się
Ostatnio zmieniony przez Meliah (25-05-2021 o 00h38)

2. Cień
falafel, jestem mega ciekawa 3 sezonu "Parasolki" jaki będzie odbiór i charakteryzacja w związku ze zmianami jakie tutaj się podziały .
Wendyy na kim? Dlaczego? Jak CI nie wstyd? Wierszyki? Tragedia...
Meliah i jak? Zadowolona ze stylki?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (25-05-2021 o 00h41)

1. Absynciak
Kalipso powiem ci że dawno nie byłam tak zadowolona ze stylki ale spędziłam nad nią wiele czasu.
Pierwszy kuferek dzisiaj i powtóreczka, chyba pójdę spać zaraz, jutro do pracy na 7 xD