Zazdroszczę niebieskiej wersji kolorystycznej tej sukienki z wielkanocy. Niestety przyjanuszowałam i mam tylko darmową - czarną wersję.

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 150
Zazdroszczę niebieskiej wersji kolorystycznej tej sukienki z wielkanocy. Niestety przyjanuszowałam i mam tylko darmową - czarną wersję.

- wiewiórki w czołgu

Zazdroszczę pomysłu na stylizację, ciekawa kompozycja ;3
Chowańca, jeden z sympatyczniejszych, jeśli chodzi o wygląd. No i gorsetu w tym kolorze, nie pomyślałam o jego kupnie a to naprawdę fajny item.
Zazdroszczę tych rękawków. Zawsze uważałam, że nie za ciekawie wyglądają i nie kupowałam żadnych w tym stylu, a jak widać da się z nich zrobić świetną stylkę 

Zazdroszczę Ci tego, jak fajnie połączyłaś włosy z tą sukienką. Bardzo podobają mi się te dwa itemy oddzielnie, a razem wyglądają, jakby były dla siebie wręcz stworzone
Naprawdę muszę coś sama z tą kiecką kiedyś wymyślić!

Tła!
Nie sądziłam, że może aż tak ładnie wyglądać...
Szkoda, że nie zakupiłam.
Chowańca, toż to cudo!

Tej ruchomej bąbelkowej atmosfery, bo jest bardzo delikatna i fajnie zgrywa się z nieruchomą atmosferą

Pomijając całą stylkę, która jest po prostu CU-DOW-NA <3 zazdroszczę Ci tej karnacji (wiem, nie jestem specjalnie oryginalna), bo sama mam ją tylko złotą i niebieską. Naprawdę nie wiem jak to się stało, że wzięłam niebieską karnację zamiast szarej. Przecież zawsze biorę szare >.<

Sukienki bo mam ją w kolorku niebieskim ale chętnie przygarnęłabym tą deklinację bo jest prześliczna *U*
Włosków, bardzo ładny odcień, niestety nie mam z nich żadnego blondu, zdecydowałam się tylko na czarne :c
Tego cudownego kota-mumii <3 i to jeszcze w dorosłej formie
Mam nadzieję, że będzie dropić teraz na halloweenowej mapce, bo bardzo żałuję, że go nie kupiłam w antycznym butiku.

Chowańca, nie widziałam go jeszcze na profilu kogoś. Fajnie pasuje do twojej postaci.

Zazdroszczę ci motylków w tym kolorze. Ja prawie cały event przespałam, niewiele rzeczy udało się złapać.
A w ogóle urocza sygnatura ^^
Zazdroszczę fioletowego znaczka (nie wiem jak to opisać xD) na czole, bardzo fajnie wygląda w połączeniu z tymi oczami c:
Zazdroszczę tej wersji kolorystycznej butów, ten cielisty odcień wydaje się być bardzo uniwersalny.

- wiewiórki w czołgu

Ślicznej kolorystyki, ten lawendowy odcień świetnie wygląda na twojej Gardzi.
Użycia tych rękawów. To świetny item, dobrze wykonany, ładnie wygląda, a ja wciąż nie wiem, co z nim zrobić... 

Zazdroszczę całej stylówki, wyglądasz ślicznie i super oryginalnie > , <
Tej czarnej, ruchomej maski. Z tego co widziałam to jej nie kupiłam, a pewnie znalazłabym dla niej wykorzystanie. :')
Ciemnej karnacji daemonika, wzięłam tylko jedną wersję kolorystyczną, a ta się naprawdę fajnie prezentuję i trochę żałuję.

- wiewiórki w czołgu

klatki, bo jest bardzo ciekawym elementem
Karnacji w tym kolorze!
Ładnie ona wygląda....
@Down nie Nymfa, jest to chowaniec z epickiej sakiewki.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (17-10-2021 o 10h33)
Chowańca
nie kojarzę go, a wygląda kozacko. Czy to jakiś stwór z mapki?