1. Cień
Deszczowy spacer to najlepsza rzecz przed jutrzejszą szkołą TvT
Co do escape roomu to bardzo polecam, kilka razy byłam i super sprawa.
Strony : 1 ... 605 606 607 608 609 ... 1327
1. Cień
Deszczowy spacer to najlepsza rzecz przed jutrzejszą szkołą TvT
Co do escape roomu to bardzo polecam, kilka razy byłam i super sprawa.
1. Burza się skończyła uff...
Znajoma mojej przyjaciółki była raz w swego rodzaju escape roomie i domu strachów jednocześnie. szli gęsiego i ona była na końcu, za nią ciągle szedł jakiś aktor i jej dyszał nad uchem żeby ją nastraszyć, a ona już biedna umierała ze strachu na samą myśl o wejściu. xD W końcu po entym jego chuchnięciu się zdenerwowała odwróciła do niego i krzyknęła żeby się odczepił. Oczywiście ja to ugrzeczniam, ale jego mina podobno była bezcenna. xD

1. Absynt
W sumie się nie dziwię. Pewnie też bym tak zareagowała. XD Ale w sumie to jest dobry sposób na walkę z lękami. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (16-05-2021 o 15h33)

1 Cień
Escape roomy są różne, nie muszą być straszne. Byłam w kilku przygodowych, np. z motywem piramidy :3
1. Obsydian.
Byłam kilka razy, rozrywka fajna, ale na dłuższą metę droga no i w sumie więcej bym nie poszła.

- wiewiórki w czołgu

1. Cień
Escape roomy są takie, że na krótką chwilę dają frajdę, w moim mieście są zmieniane co 2 miesiące i szybko się nudzą, jak się za pierwszym czy drugim razem się przejdzie, aby wynik poprawić.
Taara ja byłam, gdzie był motyw piracki.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (16-05-2021 o 15h48)
1. Absynt
U mnie w stolicy jest tego dużo, a przyjaciółka była na panieńskim w motywach erotycznych. Nie bawiła się dobrze, bo osoby z którymi była w ogóle nie czuły klimatu i praktycznie wszystkie zagadki sama rozwiązywała.

1. Obsydian.
@Faren, escape room w stylu erotycznym... Chyba mi się styki przegrzały. 

- wiewiórki w czołgu

1 Cień
Fillia, co? Jak za drugim razem? Escape roomy można przechodzić tylko raz ;___;

Ostatnio zmieniony przez Arai (16-05-2021 o 16h04)
3. Cień
Ja nie byłam nigdy jeszcze, może kiedyś się to zmieni, ale jakoś bardzo mnie nie ciągnie tam ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (16-05-2021 o 16h05)

1. Cień
Taara ja też się zdziwiła, ale chyba znajoma miała jakieś znajomości i przeszła po raz drugi O-O
Ja kilka razy byłam w tym escape roomie, polubiłam, ale nie wrócę.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (16-05-2021 o 16h09)
1. Absynt
Spokojnie jak ja się dowiedziałam, że takie istnieją to mnie też się styki przegrzały za pierwszym razem. xD

1. Obsydian.
@Faren, to jak zasada 34 

- wiewiórki w czołgu

2 Cień
Fillia ale na co komu takie znajomości, przecież wtedy nie ma zabawy w ogóle?? Po co tracić na to czas i hajs xD
Rany, grupa która teraz jest raczej nie wyjdzie xD słabo im idzie
Ostatnio zmieniony przez Taara (16-05-2021 o 16h24)
1.Absynt
Widzę że zboczuszki tutaj są 

2. Absynt
A sobie bloknę cienia bo nigdy was nie wiadomo ;]
O nawet nie musiałam xD dark-lina ja tylko powiedziałam, że taki istnieje xD To reszta ciągnie temat xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (16-05-2021 o 16h26)

Ostatnio zmieniony przez Arai (16-05-2021 o 16h29)
1. Absynt
Arai to moja burza do ciebie przyszła. ;3 Nie musisz dziękować <3

1. Cień
Taara najwyraźniej mojej znajomej się nie nudziło xD
2 Cień
Chyba nie rozumiem, o co Wam chodzi z tym pokojem erotycznym. No pewnie akcja po prostu odbywa się w jakimś b.. albo s.. shopie. To kwestia tylko wystroju xD w detroit become human jest rozdział który się dzieje w takim miejscu, i to nie znaczy że to nagle jest gra dla zboczeńców czy coś xD no nie zachowujemy się jak 13 letni chłopcy.
Ostatnio zmieniony przez Taara (16-05-2021 o 16h35)

Ostatnio zmieniony przez Arai (16-05-2021 o 16h37)
1. Absynt
Według tego co mi powiedziano, było tak jak mówisz.^^