2. cień
dzień dobry, u mnie też leje, najchętniej to bym się schowała znów pod kołderkę ;-;

Strony : 1 ... 636 637 638 639 640 ... 1327
2. cień
dzień dobry, u mnie też leje, najchętniej to bym się schowała znów pod kołderkę ;-;

1. Obsydian
Spanko to dużo powiedziane, ale miałem drzemkę
Już tęsknię za kołderką ;;
1. Absynt
Dlatego kocham swoje studia, zaczynają się na 10 i mam możliwość wyspania się

1. Obsydian
Dzień dobry! Słonko na niebie, pozdrawiam wszystkich śpiochów.

2. Absynt
O nie brzydka pogoda + dużo roboty to nie jest dobre połączenie.

1. Obsydian
@Wendyy to już chyba jakaś zasada- u ciebie ładnie, u innych deszcz, u ciebie deszcz- u innych ładnie 

Ostatnio zmieniony przez Lea (18-05-2021 o 09h14)

2. Absynt
Mogę poświęcić swoją ładną pogodę dla was. Ja i tak z niej nie korzystam.

1. Obsydian
Ja się cieszę że pada. Jedyne co mi przeszkadza to fakt, że nie będę mogła iść zobaczyć czy konwalie już zakwitły

1. Obsydian
kurczaki to muszę lecieć do lasu obczaić polankę, żeby mi skubane nie przekwitły. Dzięki za info Lea

1. Obsydian
No warto teraz wychodzić na dwór. Bzy też już kwitną i pachną pięknie
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-05-2021 o 09h26)
1. Absynt
A jakieś dobre rady dla alergików? Bo ja tylko jak wyjdę na dwór to oddychać nie mogę xD Teraz najlepszy okres na podziwianie przyrody

1. Obsydian
Zatkaj sobie nos klipsem do wieszania prania XD
Ostatnio zmieniony przez Lea (18-05-2021 o 09h31)

2. Absynt
Ten myk z klipsem nie jest złym pomysłem. Jeszcze na to maseczkę i może będzie bariera nie do pokonania. xD

1. Obsydian
@Wendyy przyszedł mi jeszcze jeden głupi pomysł podpatrzony na równie głupim memie uwaga klikasz na własną odpowiedzialność
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Mystification (18-05-2021 o 09h36)
Ostatnio zmieniony przez Lea (18-05-2021 o 09h39)

1. Absynt
Mysti xDD to genialny pomysł, ale chyba musiałabym sobie zapchać połączenie gardła z nosem, bo tam się najwięcej dzieje xD

1. Obsydian
Jak to mówi cenna rada "jeśli coś wygląda na głupie, a działa, to nie jest głupie"
i tej mądrości się trzymajmy
1. Cień
Dzień dobry wszystkim, przyszłam się przywitać i wbić punkt cieniasom, a teraz wracam do nauki, miłego dnia wszystkim ^^
1. Obsydian
W takim razie cześć i czołem @Idriana xd