2 obsydian
Nic takiego chyba nie zrobiłam xD wysłałam im dwa tickety i ciągle w nich męczyłam im głowy. W końcu się zlitowali
@Mooky dziękuję, naprawdę się cieszę. Moje ciuchy odblokowane!
Ostatnio zmieniony przez Shairan (18-05-2021 o 13h31)
Strony : 1 ... 640 641 642 643 644 ... 1327
2 obsydian
Nic takiego chyba nie zrobiłam xD wysłałam im dwa tickety i ciągle w nich męczyłam im głowy. W końcu się zlitowali
@Mooky dziękuję, naprawdę się cieszę. Moje ciuchy odblokowane!
Ostatnio zmieniony przez Shairan (18-05-2021 o 13h31)

Ostatnio zmieniony przez Renissance (18-05-2021 o 13h32)

1. Obsydian
ja prócz tego że z dwa tygodnie temu dostałam prośbę o dane chociaż je wysłałam to nic więcej ...

1. Obsydian
@Shairan, żebym to tak jeszcze w odcinkach mogła... 
Wiadomo 
@Mooky, ja się zarejestrowałam na przedpremierze i wrzuciło mnie do Obsydianu. Potem zapomniałam grze i wróciłam za namową przyjaciółki - zrobiłam nowe konto i ona do mnie "bierz Obsydian, bo ja jestem w Obsydianie" i wybrałam, że chcę do Obsydianu i wrzuciło mnie tam. Nie wiedziałyśmy obie, że to i tak losowe.
A po pożarze wrzuciło mnie do Absyntu, ale tak się zżyłam, że przy pierwszej okazji wróciłam do Obsydianu. No i miałam już ciuszki kupione Obsydianu.
Ja odzyskałam doładowania na samym początku także no...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (18-05-2021 o 13h34)

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Renissance (18-05-2021 o 13h35)

1. Obsydian
ojjjjj Mooky gdzie ja ich nie męczyłam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mają spam na insta, e-mail, aktualizację walnęłam do biletu chyba idę sobie na nich znowu pojęczeć XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (18-05-2021 o 13h35)

1. Absynt
Shairan graty!~ Ja nadal czekam >.>" Ale czy się doczekam? >.>"
Za to pochwalę się innym osiągnięciem. Wbiłam na ostatnie godziny przyjaciółce w Genshinie postać pięciogwiazdkową (dla wtajemniczonych wbiłam jej wymarzonego Zhongli xD)

Ostatnio zmieniony przez Deergod (18-05-2021 o 13h40)

Ostatnio zmieniony przez Mooky (18-05-2021 o 13h42)

1. Cień
Meh, jednak nigdzie dzisiaj nie idę. Zostaję w domu. :l
Chłopak nalał preparat przeciw kleszczom psiakowi na ciałko i stwierdził, że lepiej będzie jak zostanie w domu, bo pies przyjaciółki mógłby mu to zlizać i coś by się temu jej psu stało.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (18-05-2021 o 13h42)
1. Obsydian
@Mooky wyświetlają
na insta to już zwłaszcza bo mnie wywalili z obserwacji jak im dałam reakcję "ha ha" na rekompensatę XD co za zadufane dzbanki.
widzę że każdy się czymś chwali to ja się pochwalę że wreszcie po 5 latach jadę gdzieś na wakacje i kwaterę udało mi się dziś załatwić na amen, jest 10/10. Szczęśliwa być bardziej nie mogę
no chyba że pojadę do maczka to będę jeszcze bardziej szczęśliwa
Ostatnio zmieniony przez Mystification (18-05-2021 o 13h44)
2. Obsydian.
@Mooky, ja tak samo z Obsydianem
Ogólnie tej rekompensaty dali mi tyle co kot napłakał, myślałam, że dostanę chociaż 50 tys. tych guzików... Rzucili mi 20 tys. guzików za doładowania o łączniej wartości około 300 zł. 
Ostatnio zmieniony przez Vandea (18-05-2021 o 13h44)

- wiewiórki w czołgu

3. Obsydian
Chwilę mnie nie ma a tu się impreza rozkręca!

Ostatnio zmieniony przez Myrida (18-05-2021 o 13h47)

1. Obsydian
Przepraszam :c gadanie o maczku to był zły pomysł
1. Cień
Też bym zjadła jakiegoś Maczka. ;-;
A zamaist tego idę nadrabiać odcinki w TO. xD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (18-05-2021 o 13h48)

Ostatnio zmieniony przez Mooky (18-05-2021 o 13h50)

1. Obsydian
A po maczku oczywiście Ełrowiżyn Song Kontest 2021
A jadę sobie do Chłapowa nad morze

1. Obsydian
Ja tam Eurowizję widziałam tylko raz przeskakując po kanałach. Nie interesuje mnie to jakoś