1 Absynt
Pozdrawiam fanów Mass Effect, bo ja nadal czekam, aż spotkamy Turian, gdzie są moi piękni jaszczuroludzie z obcych planet ; pp
Strony : 1 ... 727 728 729 730 731 ... 1327
1 Absynt
Pozdrawiam fanów Mass Effect, bo ja nadal czekam, aż spotkamy Turian, gdzie są moi piękni jaszczuroludzie z obcych planet ; pp
1. Obsydian.
EJ
Szefowa straży brzmi lepiej niż jakiś tam oficer. 

- wiewiórki w czołgu

1. Obsydian
Tryph <3 no nie ma jej >.>
@Lesmeal miałam tak samo XD wychodze sobie z domu i jakoś tak mnie tknęło spojrzeć w niebo czy czyste jest i nada się do obserwacji a tam sznur światełek a ja takie ki kij wojsko czy kosmici nas atakują? Ostatnie chwile spędzę sama na ciemnym podwórku chłopa?

Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (21-05-2021 o 14h41)

1. Absynt
A dziękuję dziękuję wszystkim za miłe słowa <3 W sumie nie wiem skąd przetłumaczyli tego oficera straży nagle na szefową. Mnie się wydaje, że znowu coś tu zostało spartaczone. xD

1. Obsydian.
Z innej beczki mam ból istnienia - kupiłabym sobie jeszcze ze dwie spódnice Daemonika, ale żaden pasek poza tym z zestawu nie pasuje do tej spódnicy, a ja nie zawsze chciałabym robić taką pająkową stylkę. 

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 14h42)
1. Obsydian
Tryph ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 14h44)
1. Absynt
Tryph mówiłam, że Huang Chu to tylko mój zamiennik. Jestem o niebo lepszym alchemikiem, nikt nie pędzi lepszego bimbru od czasu kiedy Ez odszedł, niż ja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (21-05-2021 o 14h44)

1. Obsydian
oh Tryph staph it (〃∀〃)ゞ

1. Obsydian.
@Tryphena, ciężko zakryć coś takiego:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-05-2021 o 14h48)

- wiewiórki w czołgu

1. Absynt
A jak już mowa o antycznych monetach to czuję się znowu przegrywem. Nakupowałam tych łachów, a one teraz z mapy wychodzą >.>"
Tryph Ez zawsze zostanie w moim serduszku <3 To dzięki niemu Faren jest w Absyncie jakby nie patrzeć xD To on wylosował najkrótszą słomkę xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-05-2021 o 14h48)

1. Obsydian
Co się stało, że nie działają obrazki na forum xd

Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (21-05-2021 o 14h51)

1. Obsydian
@Faren mam tak samo jak ty. Zupełnie tego nie przemyślałem XD
2. Obsydian.
Obrazki z Wiki się nie wczytują.
Wystarczy wpisać strój Daemonika Eldarya i wyskakuje stronka, części są osobno dodane.

- wiewiórki w czołgu

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 14h52)

2. Cień
Dzień dobry
Gdzie się podziały angielskie nazwy rang? xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (21-05-2021 o 14h52)
1. Obsydian
chodziłam wczoraj w Deamonice i ciężko było cokolwiek do niej dobrać aż w końcu przypomniałam sobie o kombinezonie Holy Knight i tylko on się nadaje do tej spódnicy.