Wojowniczka Straży - jak to świetnie brzmi, byłabym fanką takiej rangi na forum.
@Cata przynajmniej za tydzień zrobisz sobie tylko powtórkę, nie ma co się uczyć na ostatnią chwilę ;d

Strony : 1 ... 744 745 746 747 748 ... 1327

1. Obsydian
Jakim miłym pomysłem byłoby zrobienie głosowania na forum z tymi rangami. Gracze podsyłaliby propozycje, a później straże głosowałyby na te najlepsze pod dane progi.

2. Obsydian
A nie lepiej wejść na anglika, spisać rangi po angielsku i przetłumaczyć to lepiej niż teraz? Na pewno niektórzy pamiętają, jakie rangi mieli. W sumie, jaka była najwyższa wcześniej? Tester eliksirów?
@Sylphe - niby fakt, ale oczy mi się zamykają, bo dziś nie spałam. Do 4 nauka, a potem jeszcze czytałam "Teorie jak z bajki" na Wattpadzie. I jeszcze nie skończyłam XD Ogólnie nie moja książka, ale polecam jeśli lubicie Disney'a i różne ciekawostki z bajek.
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 09h27)
3. Obsydian
Randa woja! @Nymfa genialny pomysł!
@Sylphe też dobre
@Cata później nie będziesz przynajmniej musiała tego kłuć 

Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 09h26)

1. Obsydian
Mi to się już nawet nie chce narzekać XD
Spotkało ostatnio kogoś coś miłego dla odmiany?

1 Absynt
To byłoby całkiem fajne, gdyby zrobiono konkurs na tłumaczenia rang, ale ogólnie to jest problem firmy - za mało interakcji z graczami i pytania nas o opinie.
Zamiast: Hej! Myślimy, że mamy za dużo kolorów włosów i zastanawiamy się nad usunięciem kilku i zmodyfikowaniem ich - co sądzicie? - po prostu zmodyfikowali to i potem zaskoczenie, że ludzie chcą stare kolory.
Nie mówię, że powinni słuchać graczy we wszystkim, bo certainly to jest ich gra i oni ją prowadzą i znają ten rynek (powinni?) i wiedzą, które strategie są lepsze, ale pytanie graczy o opinie i branie jej pod uwagę robi dużo. Tworzy fandom, który chętnie płaci na grę, pomimo wielu jej wad, społeczność, która jest gotowa zrobić event na konwencie i promować tę grę i pokazywać - hej, tu jest miejsce na Ciebie i twoje uczucia.
@Nymfa - kotek przyszedł mi dzisiaj rano do łóżka mnie obudzić uwu
1. Obsydian
@Nymfa minutę temu mnie!
Patrzajcie! Mam piżamkę!!!
Idę robić do niej stylówkę. UvU

2.Obsydian
kotek, piżama same pozytywy XDD
czasami mam wrażenie, że tylko na pl serwerze jest takie narzekanie, bo widziałam posty na fb po pożarze.

3. Osydian
Coś miłego? Raczej nie (XD) Ale na pocieszenie mogę Wam coś opowiedzieć :
Mój znajomy (ziomek po 50-ce) miał kupić wczoraj tort dla syna bo dziś ma urodziny. No i wczyscy mu powtarzali, żeby pamiętał i kupił, bo jeszcze musi dom przystroić. A ten co? Przyjaciółka (jego córka) widzi, jak ten dmucha balony na parkingu i je do bagażnika wrzuca XD Miał być dom, będzie jeden pokój XD. A wiecie co zrobił z tortem? To już było po 17, więc wszystkie cukiernie zamknięte. Więc kupił drożdżówkę XD Przekroił ją na pół, wysmarował śmietaną w sprey'u i złożył XDD Jego kumpel miał jechać po świeczki. No i kupił. Zwykłe, długie jak do komunii.
*261
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 09h36)
1.Obsydian
@Cat Hhahahahahahahahahaha, ale rykłam potężnie z tych świeczek XD ale, że gromnice?

2. Obsydian
@Nymfa Yup. "Innych nie było". Myślałam że się złożę jak to usłyszałam. Plus za pomysł ale wątpię żeby dzieciak był zadowolony. Ostatnio chciał do sklepu "bardziej prestiżowego" niż Lidl. Ma 7 lat. Co więcej, to nie rodzice go uczą takich słów XD
Jakie posty na fb? W sensie, ja też mam wrażenie, ze Polacy narzekają, ale my mamy powody XD
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 09h42)
3. Obsydian
Emmm współczuję synowi XD. Ja bym chyba wolała paczkę chipsów na urodziny XD

Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 09h43)

1. Obsydian
@Cata posty na stronie Eldki gdzie informowali o nadciagających zmianach po pożarze. Na amerykańskiej wersji były słowa wsparcia i otuchy a u nas się gotowało XDD
No nie mogę z tych świeczek XDDD
@Myrida Tak! Kurkowe.

1 Abysnt
Czy ja wiem, ja np. widziałem dużo komentarzy @Ritsui, która wydaje się bardzo wspierająca i zadowolona ze zmian, m.in. pisała o tym, że cieszy się, że ćwiczy angielski na odcinkach TO.
Ja bym zjadł wszystko w tym momencie, w domu nic nie ma ;-;
1. Obsydian
Powiedziałabym, ze jest szansa, że Piotr nie zauważy, ale ten dzieciak widzi i słyszy wszystko. A gadane ma jak nie wiem. Także czekam na jego reakcję 
@Nymfa - w sensie, amerykański chyba działał cały czas nie? To co im oprócz przesuniętego eventu miało nie pasować?
Ostatnio zmieniony przez Lea (22-05-2021 o 09h54)

Ostatnio zmieniony przez Sylphe (22-05-2021 o 09h56)

1. Obsydian
Mój błąd, pomyliłam serwery xd
U mnie herbata, kanapki z rzodkiewką i sałatą. Tak wiosennie.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (22-05-2021 o 09h58)

2. Obsydian
@Lea Zdrowe śniadanko <3 Tymczasem ja, która wypiła już 2 kawy, wypaliła 8 fajek i zjadła totalnie nic, i ma ochotę na hummus. Czy mogę zrobić hummus sama?
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 09h58)
3 Obsydian
@Sylphe jak się poddałam to ją dostałam!
A tak z 8 powtórek i będziesz mogła piżamkę kupić za bilety XD

Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 09h59)

1.Obsydian
Ja myślałam, że przed zakupem będę mogła przymierzyć itemek i przypadkiem kupiłam balonik ;_;

1. Obsydian
Ja nie dostałam ani jednej powtórki XD Piżamy też nie. Btw. Tak mi się one spodobały i zatęskniłam za swoją starą, że teraz szukam jakiejś fajnej do kupienia. Nie wiem czy ryzykować z Aliexpress XD