Ewentualnie jajecznice z parówką

To sie zawsze sprawdza
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 18h47)

Strony : 1 ... 762 763 764 765 766 ... 1327

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 18h47)

Faren
1. Obsydian
@Faren bo bycie eko to pic na wodę. Ile drzew trzeba ściąć żeby wyprodukować te słomki? Co będzie bardziej szkodliwe dla środowiska?
@Henrieta to już prędzej 

1.Obsydian
Czytałam, że te zabiegi eko w sieciówkach z żarłem to pic na wodę, bo nawet teoretycznie papierowe kubki mają plastikową powłokę, przez którą nie mogą iść na przerobienie wtórne. Z tej ich ekologii tyle tylko, że papieru mega zużyją.

1. Absynt
Dlatego uważam te zabiegi za absurd ¯\_(ツ)_/¯
Tryph piękna ta Owca <3

1. Obsydian
@Tryph dopiero teraz zauważyłam podpis XD
A @Faren jest Batmanem absyntu. Jako lokaj zatrudniony u niej mogę zaświadczyć!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 18h56)

1.Obsydian
Owca w istocie zacna.
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (22-05-2021 o 21h33)

1. Absynt
Oh dziękuję ci Myrida za twą lojalność <3 JESTEM BATMANEM!

1. Cień
Faren, widzę że znalazłaś psiapsi w tym psychotyku. Ale niegrzecznie jest z ludzi robić swoich niewolników. Wstydź się.

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 18h59)

1. Absynt
Kalipso bez takich proszę, Myrida zgłosiła się dobrowolnie!
Henrieta kocham serki homogenizowane <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (22-05-2021 o 18h59)

1.Obsydian Dobry serek nie jest zuy.

1. Obsydian
@Kalipso jestem chyba powszechnie znana na tym forum jako policjant obsydianu. Jestem więc raczej wiarygodną figurą.
Natomiast jestem w stanie przytoczyć kilka sytuacji, w których nieco mijałaś się z prawdą, szerzyłaś fałszywe pogłoski, oraz naprowadzałaś na błędny tok myślenia.
Jestem więc w stanie podważyć twoje zeznania jakoby panienka @Faren miała jakiekolwiek złudzenia co do swojej tożsamości
pisane z przymrużeniem oka bez celu obrażenia kogokolwiek 
Edit:
@Henrietta, jesteś chyba pierwszą osobą, która skróciła mój nick. Co za nowe uczucie! Jakiś czas temu nawet się zastanawiałam jakby to brzmiało, gdyby ktoś chciał skracać 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 19h08)

2. Obsydian
@Faren masz rozszczep jaźni?
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (22-05-2021 o 19h08)

1. Absynt
Myrida nie dość, że lokaj to i prawnik <3 Dostaniesz podwyżkę~
Crewedka jaki rozszczep? Toż to sama prawda! Gdyby nie ja Cieniaski nadal by się tu panoszyły jak u siebie ;>

1.Obsydian
@Faren Nie śmiem się nie zgodzić :3

1. Cień
Myrida, ja nie wiem co Faren Ci powiedziała, ani ile zapłaciła, ale skoro chcesz trzymać jej stronę to oczywiście możesz. Pamiętaj jednak że jest niebezpieczna i nieobliczalna w swoim zachowaniu. Jako jej matka czuje odpowiedzialność aby Cię o tym poinformować (przynajmniej do 18, później zobaczymy).
Nie mniej zostałaś ostrzeżona i rób co chcesz, byle byś nie wracała z płaczem ~(˘▾˘~)

1. Obsydian
@Henrieta to sprawa dla wtajemniczonych 
A @Kalipso. Może przedstawić sprawę trochę inaczej niż sprawy się mają nie daj się zwieść!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 19h25)

Ostatnio zmieniony przez Henrieta (22-05-2021 o 19h24)

1. Absynt
Hen nie zwracaj uwagi na Kalipso, wmawia wszystkim że jest moją matką, a jak wszyscy wiedzą Batman nie ma rodziny (⌐■_■)

1.Obsydian
Ile ludzi, tyle wersji zapewne XD

1. Obsydian
@Henrieta przepraszam, już poprawiam