1. Cień
Myrida, parę postów wyżej masz potwierdzenie mych słów! Jeszcze możesz się nawrócić i ocalić. Bimber nie jest tego warty!

Strony : 1 ... 764 765 766 767 768 ... 1327
1. Cień
Myrida, parę postów wyżej masz potwierdzenie mych słów! Jeszcze możesz się nawrócić i ocalić. Bimber nie jest tego warty!

1. Obsydian
@Myrida ja się ku ciemności nie zwracam, ona mnie wciąga send help.
Kosmiczna załoga...kiedyś to oglądałam.

1. Cień
Nymfa, my nie wciągamy nikogo nigdzie, to Twoja wola dołączyć do ELITARNEJ JEDNOSTKI SKRYTOBÓJCÓW mających największe zasługi w straży (ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (22-05-2021 o 20h12)

1. Obsydian
@Kalipso. Nigdzie nie ma dowodów na to aby panienka @Faren przyznała że jest waszą córką. Stwierdziła tylko że "dorwała się do hasła dyrektora zakładu"
Istnieje więc wiele możliwości, takich, jak:
I. Batman absyntu będąc na wakacjach/misji spotkał parę podejrzanych osób podszywających się pod rodziców. Jako osoba podejrzliwa postanowiła czasowo udać że podejrzanym osobnikom udało się ją zwieść i zobaczyć jaki mają plan i jakie są ich następne kroki. Tym sposobem pozwoliła się zamknąć w zakładzie wiedząc że w każdej chwili będzie w stanie się z tamtą wydostać. Aby dotrzeć do sedna sprawy i celu w jakim owe osoby podszywają się pod jej rodziców postanowiła dostać się do danych kierownika zakładu, który siłą rzeczy musiał być w układach z oszustami.
II. Zanim oszuści dali radę zamknąć panienkę @Faren w zakładzie Batman absyntu dowiedział się o ich planach i zawczasu postanowił zgłębić sytuację zaczynając od przejrzenia zawartości komputera podejrzanego kierownika zakładu.
Także twoje stwierdzenie jakby panienka @Faren w jakikolwiek sposób przyznała rację twojej wersji wydarzeń brakuje jakiegokolwiek oparcia o fakty. (⌐■_■)
@Nymfa trzymaj się, obsydian cię potrzebuje!
Pamiętaj o Valkoynie! Nadal nie wiadomo co się stało z Floppy!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 20h19)

2. Obsydian
Elooo
Zjadłam McChikkena, hamburgera, duże frytki i ciastko a patrzy na mnie teraz burger jalapenio.
Zara pękne
Ale zjem jeszcze
3. Obsydian
HA! WIN!
Macie pomysł, co zrobić z kartkami pustymi? W sensie, ogarnęłam przed chwilą, że mam pierdylion kartek pustych leżących luzem. Używam ich jako brudnopisy, ale i tak pełno tego. HLP.
*290
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 20h24)
1. Obsydian
@Cata origami, kirigami. Gwiazdki z papieru do słoika
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 20h23)

2.Obsydian
Myrida jak zaorała *buuum* wyjaśnione

3. Obsydian
Fajne te karteczki (ciekawe jak się je robi XD) . Ogólnie nie chce wywalać tyle kartek, bo jednak drzewka oddały życie...
*291
Ostatnio zmieniony przez Cata (22-05-2021 o 20h26)
1. Obsydian
@Cata ewentualnie na makulaturę do ponownego przetwarzania
Gwiazdeczki jak się robi można znaleźć na YouTube
https://m.youtube.com/watch?v=lfrdA6g9W8o
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 20h28)

1. Obsydian
Origami? Podziekuję. Nie wierzę niczemu co trzyma się bez kleju ... :v

1. Cień
Ja zawsze płacze przy Mustangu.
1. Obsydian
@Evie całkowicie rozumiem, ja go nie oglądam właśnie po to by nie płakać :'
Tak samo jak innych filmów z takimi momentami. Wystarczy że ryczałam raz
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 20h34)

1. Absynt
Myrida dostajesz podwyżkę na bank!~

1. Obsydian
Dziękuję za uznanie panienko @Faren jako lokaj panienki spełniam tylko swój obowiązek jak korygowania nieprawdziwych pogłosek
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-05-2021 o 20h43)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (22-05-2021 o 20h50)
3. Absynt
Uda mi się? xD Yas!
606
Ostatnio zmieniony przez Faren (22-05-2021 o 20h54)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (22-05-2021 o 20h55)
2. Absynt
Tak przez przypadek złapałam okazję bo za 5 minut znikam xD

1.Obsydian
O nie, to trzeba blokować XD

1 Cień
Tej, co to za festiwal wbijania punktów dla wszystkich tylko nie dla cienia xD

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (22-05-2021 o 21h00)
1. Cień
Ja nie rozumiem. Po co są te bilety jeśli z kuferka wypadnie nam przedmiot, który już mamy, jeśli rekolory i tak są za maane. xD