2. Obsydian
@Nymfa wyrazy współczucia również dla ciebie. Usunięcie zęba to ciężki wyrok

Strony : 1 ... 800 801 802 803 804 ... 1327
2. Obsydian
@Nymfa wyrazy współczucia również dla ciebie. Usunięcie zęba to ciężki wyrok

1. Cień
Właśnie sobie uświadomiłam, że też powinnam iść w końcu na wycięcie ósemki, ale zupełnie nie mogę znaleźć na to czasu, w sumie dobrze, że mi przypomniałyście ;;

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (24-05-2021 o 18h10)
1. Cień
@Mijane W sumie zależy od przypadku, u niektórych nie mogą się na przykład całkowicie przebić i wtedy powodują ból, więc jedyną opcją jest wycięcie, a do tego bardzo łatwo się psują i są tak na dobrą sprawę całkowicie niepotrzebne
@Tryph U mnie na szczęście przebiły się bezproblemowo, ale jedna zdążyła się popsuć, a korzeń jest tak zaplątany, że bez wycinania nie przejdzie ;-; Ino problem taki, że na tygodniu nie mam czasu, żeby wybrać się do jakiegoś gabinetu na NFZ, a na prywatne wycięcie mnie nie stać, więc wisi to nade mną od trzech miesięcy xD
1. Cień
Widzę że już po liczeniu
Także wracam na chwilkę
Zaraz pewnie musze isc aby pomoc sis przejść grę....nienawidzę tego dziadostwa ale no xd

3. Cień
Shairan, droczę się z Tobą, how always, nie obrażaj się, masz obsypie Cię brokatem na poprawienie humoru (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
Ja mam tylko trzy *, i chyba będę musiała je wyrwać ;<
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (24-05-2021 o 18h19)

2. Cień
@Tryphena Właśnie też się trochę tym martwię, z drugiej strony zupełnie mnie to teraz nie boli, więc udaję, że problemu nie ma xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (24-05-2021 o 18h19)
1. Obsydian
6 skrzynka dziś I W KOŃCU MAM PIŻAMĘ!
Jak to zobaczyłam to normalnie się wydarłam na cały dom xD
Mi ósemki tak wykrzywiły resztę, że zrobiła mi się przerwa między jedynkami tj. Prawa górna jedynka się nie mieściła, więc wyszła lekko do przodu. Aparat nie wchodzi w grę, bo mam zęba do wyrwania, więc sobie poczekam...
Ale przynajmniej mam kigurumi <3
Ostatnio zmieniony przez Mijane (24-05-2021 o 18h20)

Ostatnio zmieniony przez Tryphena (24-05-2021 o 18h22)
1. Obsydian
@Cata gratulacje! Do twarzy ci w tej piżamce 
Może piżamka ci poprawi humor 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-05-2021 o 18h23)

2. Obsydian
Przyjaciółka poleciła mi gabinet w którym ona miała zakładany aparat. Jak mi powiedziała cenę to stwierdziłam, że uj tam, założę sobie protezę najwyżej. Sam aparat to 3 tysiące minimum + 200zł za każdą wizytę. 2200 rocznie przez 3 lata to prawie 10 tysięcy za aparat. Tańsza sztuczna szczęka a różnicy nie widać XD
@Myrida Oj poprawiła <3 Ja nie mam nawet 25 lat, a już będę bez 3 zębów :< To boli, szczególnie, że ja o zęby dbam 
Ostatnio zmieniony przez Cata (24-05-2021 o 18h25)
1. Cień
Też polecam chodzenie w piżamce, najlepszy item z eventu xd
@Cata Kurcze, faktycznie ciężka sprawa z tymi zębami, mega współczuję ;; Ale gratuluję kigurumi, witamy w świecie piżam <3
@Tryphena Wiem, wiem, ale uznałam, że będę się tym przejmować jak się już odezwą (prawdopodobnie teraz ja z przyszłości mam ochotę się uderzyć, ale to nieważne) XD
2. Cień
Cata XDDDD
No ale, ja też zakładam w tym roku aparat.. 4k góra dół.. ale mus to mus :<
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (24-05-2021 o 18h25)

Ostatnio zmieniony przez Mijane (24-05-2021 o 18h27)
1. Cień
No cieniasy muszą się teraz odkuć z wygranymi, trzeba dogonić bimbrowników xD
1. Obsydian
@Mijane to jest "w pobliżu" właśnie. Niby te miesięczne koszta nie są jakieś straszne, ale żeby od razu wyłożyć 3 koła, to jednak mam pilniejsze wydatki, szczególnie że aktualnie to jestem bez roboty...
1. cień
Tbh, nigdy nie miałam pojęcia, że aparaty ortodontyczne są takie drogie
Ostatnio zmieniony przez Elodie (24-05-2021 o 18h28)

2. Cień
Chciałam posiedzieć trochę na Eldzie, żeby nadgonić kilka odcinków przed końcem maja, ale jest tak kijowa pogoda, że oczy mi się samoistnie zamykają.
Chyba wezmę piesełke do łózia i się trochę zdrzemnę, bo jest masakra.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (24-05-2021 o 18h32)
3. Cień
No niestety, aparaty kosztują wiele, ale lepiej zapłacić niż mieć coraz gorszą wadę :< 
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (24-05-2021 o 18h33)

1. Obsydian
@Seitylli mnie też coś morzu sen
@Cata zawsze o aparacie możesz pomyśleć później