2. Obsydian
Ja znikam, wracam po zmianie tematu

Strony : 1 ... 803 804 805 806 807 ... 1327
2. Obsydian
Ja znikam, wracam po zmianie tematu

Absynt 1
Bezdomni w akcie desperacji potrafią zjeść kota.
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 21h15)
2. Absynt
Różne rzeczy dzieją się na świecie, imo to raczej nie jest jedna z tych bardziej zaskakujących.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 21h15)

1. cień
falafelniestety pamiętam te sprawę i wciąż się dziwie jak bardzo można nie używać mózgu xd
Wendyy taaaaaak i może to zabrzmi nienormalnie ale moja mama ma w garderobie dwa prawdziwe futra i strasznie się ich boje xd jakoś nawet jak je musne przechodzą mnie ciary i brzmi to oklepanie ale moje ciało podświadomie reaguje xd

1. Obsydian
Dobra zmiana tematu bo jak widać niektórzy odchodzą z wątku ponieważ w jakiś sposób nie odnajdują się w temacie.
Jakie plany na ten późny wieczór? Gracie sobie w coś na komputerze/tele prócz gierek otome?
1. Absynt
A ja sobie obejrzę dalsze odcinki Boku no hero academia ^^
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-05-2021 o 21h18)

1. Obsydian
Wiem, że o wiele bardziej zwyrodniałe rzeczy potrafi zrobić człowiek by zaspokoić swoje podstawowe potrzeby.
Jednak gdy wyobraziłam sobie, że ktoś może zjeść mojego kota. Mojego przyjaciela. Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji :v

1. Obsydian
Amolinium też tak mam haha
jak zaczęłam grać w CS to ręce mi tak latały ze stresu że darcie do słuchawek ze strony teammatów nie pomagało xD
2. Obsydian
A ja dzisiaj kończę Resident Evil Village :>> mam nadzieję, że mnie jeszcze czymś fabularnie zaskoczy.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (24-05-2021 o 21h23)

Absynt 1
@Nymfa - czy to jest zwyrodniałe, tho?
Lew jak jest głodny to je antylopę, dlaczego głodny człowiek nie może zjeść kota albo krowy? W przypadku kota, to nawet sam sobie zapolował, jak prawdziwy mięsożerca ;pp
sowwy, musiałem - nie rozumiem współczucia dla zwierząt, kiedy jednocześnie je się mięso
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 21h24)
2. Absynt
Czuję, że to źle, że się uśmiechnęłam na wspomnienie o prawdziwym mięsożercy...

1. Obsydian
@Nymfa i jak wrażenia? W skali od 1 do 10
Ja mam obecnie przerwę od CS po baaardzo długim okresie grania (ponad rok). Popsuła się ta gra co tu dużo mówić
Ostatnio zmieniony przez Mystification (24-05-2021 o 21h26)
1. Obsydian
@falafel jako osoba która była kilkuletnim wegetarianinem wolę nie wchodzić w te tematy ^^'
Człowiek jadł, je i będzie jeść mięso. I to jest stuprocentowo normalne. Krówka, świnka czy kotek nie ma żadnej różnicy. Jednak gdy mam zwierzaka, z którym się wychowałam, jestem do niego przywiązana i bardzo go cenię to wolę nigdy się nie dowiedzieć, że zakończył swój żywot w brzuchu głodnego bezdomnego.
6.5/10 jak na razie, bardzo przyjemnna gra fabularnie, ale nie lubię systemu gdzie trzeba znajdować, sprzedawać i craftować itemki.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (24-05-2021 o 21h29)

Absynt 1
Niewolnicy w Rzymie są normalnym zjawiskiem. Niewolnicy byli, niewolnicy będą i jest to całkowicie normalne - tak mówił Juliusz Cesar ;pp
1. Obsydian
@Nymfa a wyjaśnisz mi o co chodzi z pewną Lady w kapelutku? XD bo widzę na nią ostry boom a nie wiem nawet z jakiego powodu XD
wgl tvn robi teraz maraton RE imo bardzo słabe filmy
2. Obsydian
@falafel ;--;
chodzi mi o to, że jedzenie mięsa jest normalne/naturalne. A to w jaki sposób traktowane są, w jakich niehumanitarnych warunkach są przetrzymywane i ile niepotrzebnego cierpienia im przysparzamy to co innego.
W sumie nic takiego. Lady D stała sie memem bo jest WIELKA. Naprawdę WIELKA musi się schylać do pasa, żeby przejść przez drzwi XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (24-05-2021 o 21h35)

1. Absynt
@Falafel czy ty w ogóle wiesz o czym mówisz?
Jakbym miała okazje to bym zjadła psa, łatwo.

Absynt 1
@Nymfa powiedz to Japończykom sprzed epoki Meiji albo królom buddyjskim na terenie Indii sprzed tysięcy lat ;pp
@up - a ja bym nie zjadł psa, ani żadnego innego zwierzęcia, nawet człowieka, bo uważam, że jesteśmy sobie równi i dopóki mam szansę nie jeść mięsa, to będę to robić ;pp
Ostatnio zmieniony przez falafel (24-05-2021 o 21h36)
1. Obsydian
@Nymfa a to jakiś boss czy przyjazna postac xd
1. Obsydian
Jestem bardziej po stronie jedzenia czegokolwiek, ale powoli staram się mięcho ograniczać, bo jednak nie ma powodu żeby męczyć więcej zwierząt. Nawet udało mi się znaleźć wegetariańskie burgery, które są smaczne, więc wygryw
3. Obsydian
Powróciłam! Ślicznie dziękuję @Myst!
303
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-05-2021 o 21h41)