1. Absynt
Arha to bardziej powinno być tak:
Gracze: Chcemy event, który da się łatwo przejść!
Beemove: Jedyne co możemy zaoferować to event do przejścia w pełni za złote monety. ¯\_(ツ)_/¯

Strony : 1 ... 809 810 811 812 813 ... 1327
1. Absynt
Arha to bardziej powinno być tak:
Gracze: Chcemy event, który da się łatwo przejść!
Beemove: Jedyne co możemy zaoferować to event do przejścia w pełni za złote monety. ¯\_(ツ)_/¯

1. Obsydian
No! Stylka naprawiona! To dopiero koszmarek xD Jakbym tak wpadła na plac boju to by wrogowie pieluchy za sobą gubili!
@Renałku tam by było: Jedyne co możemy zaoferować to event... *martwa cisza*
Bo przecież oni w życiu się nie przyznają, że coś spsuli, a już szczególnie, że specjalnie, bo hajsiwo xD
Ostatnio zmieniony przez Arha (25-05-2021 o 10h25)
1. Absynt
A jak o monetach mowa, ile wam antycznych zostało? xd
/u mnie cały czas wyskakuje błąd, że jak wchodzę na stronę chowańca to jakbym go nigdy nigdzie nie wysłała, co tylko utrudnia event..
Ostatnio zmieniony przez Seriphal (25-05-2021 o 10h26)

1. Obsydian
Cały czas się łudzę, że uda mi się wyrobić z tym eventem, ale on jest tak zaprojektowany, żeby nie było łatwo
Ostatnio zmieniony przez Noku (25-05-2021 o 10h25)
2. Obsydian
Ja antycznych już długo nie mam
Event jest w miarę do przejścia jeśli ma się mało powtórek i wypadają te droższe elementy
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-05-2021 o 10h27)

3. Obsydian
@Seriphal 10 :') I tak se wisi ta dycha i mnie straszy po nocach
@Noku łatwo, jak łatwo, ale to miało chyba ludzi nastraszyć, że nie przejdą i zmusić do wydawania złota.
305
Ostatnio zmieniony przez Arha (25-05-2021 o 10h28)
1. Cień
Zostały mi 33 antyczne, więc no nieźle mogę poszaleć XD
No ja jestem już przekonana, że eventu nie skończę, jeden dzień przegapiłam i teraz cały czas wyskakują mi powtórki, nie ma opcji, że siedem itemów zdążę wydropić z tych skrzynek xD
1. Absynt
Ja nie wiem czy mi się chce przechodzić stare odcinki od nowa, byłam na 29 czy jakoś tak, więc połowę majątku poszło na ubrania xd
/Nie chciało mi się robić po 7, ale pewnie i tak trzeba będzie by lokalizacje odblokowac ;;
Ostatnio zmieniony przez Seriphal (25-05-2021 o 10h31)

1 Obsydian
Ja zacząłem przechodzić event z opóźnieniem dlatego trudniej, ale może i racja. Na sf zwykle właśnie chcą pieniędzy za wcześniejsze ukończenie eventu
Mi zostało 27 antycznych XD
2. Obsydian
Mnie zastanawia ilustracja. Czy jak pisali że trzeba zebrać wszystkie stroje to chodziło im też o ten z doładowań ? XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-05-2021 o 10h31)

3. Obsydian
@Myrida raczej nie... To zawsze był zakup opcjonalny, ale co oni na przyszłość wymyślą, to ja wolę sobie nie wyobrażać...
306
Ostatnio zmieniony przez Arha (25-05-2021 o 10h32)
1. Cień
Jedyne, co mnie pociesza, to że chowaniec znosi mi z tych wypraw ubrania, tyle dobrego chociaż xd
@Myrida Wydaje mi się, że aż tak by chyba nie odwalili, pewnie chodzi tylko o zebranie tych trzech darmowych strojów
1. Obsydian
Ja tak tylko na najgorsze się przygotowuje 
I oficjalnie już brak mi tylko 1 rzeczy (rąk na szyi z nightmare) więc jutro wam powiem czy dostanę ilu czy nie 

Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (25-05-2021 o 10h38)

1. Absynt
Proski za to że wam się chciało przechodzić xd

1. Obsydian
@Myrida jakie to jest masakrycznie przykre, że grając tutaj trzeba się nastawiać na najgorsze, zamiast cieszyć ryj, tym, co tu jest xD
Mnie brakuje 4 elementów, na szczęście nie jakoś uber drogich, wiec w razie czego moooże uda mi się dokupić.
2. Obsydian
@Lesmeal dzięki za odpowiedź
@Arha szczerze to zgadując bugi i przewidując co jeszcze firma wymyśli bawię się lepiej niż na eventach XD
Ale to dlatego, że dawno porzuciłam jakiekolwiek nadzieje na tą grę
. Oho, pszczółki właśnie oficjalnie przyznały, że to jakoby bilety kupowały recolory to błąd XD. W połowie eventu XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-05-2021 o 10h46)

1. Cień
Pszczółki to się już same plączą w zeznaniach xd Organizacja tego eventu jest tak beznadziejna, że mogli sobie go w ogóle darować xD

1. Obsydian
@Lesmeal piżamka też jest niczego sobie
Wiadomo, może niezbyt funkcjonalna, ale szkoda by jej nie mieć 

1. Cień
A co to wątek tak przysnął?
I zgadzam się, piżamka fajny item, ale wypuszczanie eventu który będzie ciężko ukończyć bez dodatkowego płacenia jest strasznie słabe 
Dla mnie ogólnie największym plusem tego wszystkiego jest sama mapka, dzięki niej można przynajmniej dodatkowe itemy do szafy zgarnąć
1. Obsydian
Dzień dobry, wstałam, było ciężko

1. Obsydian
@Lesmeal jesteś chyba jedyną osobą na forum która zwraca się do mnie pełną nazwą aż mi dziwnie xD
o nieeee przepraszam Myrida
Ostatnio zmieniony przez Mystification (25-05-2021 o 12h59)
2. Obsydian
@Mystification
Ja też używam pełnego nicku! Co prawda na zmianę że skrótem, jeśli się śpieszę, ale się liczy 
Ostatnio zmieniony przez Myrida (25-05-2021 o 12h49)